De lessen wordt gegeven op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 in een ruimte van ’t Geldrops Kwartier, Rederijkerstraat 6 in Geldrop. In verband met de Covid maatregelen kunnen er maar 7 mensen meedoen in de ruimte. Je reserveert je plek voorafgaand aan de les. Elke les kan ook via internet live of via een opname worden gevolgd mocht je het thuis willen doen of een ander moment. Ook kun je je live les inhalen op de maandagavond (20u) of vrijdagochtend (9h30). Als het ’s avonds warmer is dan 20 graden, geef ik buiten les op een beschut grasveld tegenover het station in Geldrop. Na de les heb je de mogelijkheid om thee te drinken. In de schoolvakanties is er geen les.

Eet voor de les licht verteerbare voeding en vermijd zwaar eten ten mindste twee uur voor de les. Draag comfortabele kleding, bij voorkeur licht van kleur en van natuurlijke materialen.

Neem een fles water mee (minimaal 0.5 liter) en een dekentje voor de ontspanning. Yogamatjes en kussentjes zijn aanwezig. Yoga wordt gedaan op blote voeten, en sokken kun je gebruiken voor warme voeten tijdens de ontspanning.

Na de yogales is het belangrijk om goed te drinken en een ontspannen state-of-mind te houden. Probeer in je eigen dagritme iets van yoga toe te voegen, al is het een paar diepe ademhalingen of wat strek oefeningen. Neem contact op als je graag meer yoga thuis wil gaan doen.

Groepsles (1,5 uur)

  • €15,- per les
  • €65 voor 5 lessen
  • €100 voor 10 lessen
  • €60 voor een privé les (1,5 uur)