Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wekelijkse les

5 oktober, 2021 @ 8:00 pm - 9:30 pm

Deze les in de serie van Lessen van Overvloed wordt gegeven op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 en woensdagochtend van 9h30 tot 11h in een ruimte van Geldrop’s Kwartier, Rederijkerstraat 6 in Geldrop.

In de weken vanaf 5 oktober starten we met een nieuwe 10 wekelijkse serie over Overvloed. De serie geven een inzicht in lessen in ontvangen, in toe-eigenen van succes, de kracht van het woord en het ontwikkelen van ‘een neus’ voor succes. Meer informatie via https://www.ingridbal.com/kundalini-yoga/tarieven/.

Er is plek voor 8 personen. Je kunt je plek reserveren, online meedoen of de opname van de les later volgen. Ook kun je op maandagavond 20h of vrijdagochtend 9h30 je les inhalen bij een van mijn International gecertificeerde Kundalini Yoga collega’s.

Mocht het ’s avonds warmer zijn dan 20 graden, dan bied ik de les aan op een beschut veld tegenover het station in Geldrop. Daar zijn geen beperkte plekken voor.  Na de les heb je de mogelijkheid om thee te drinken. In de schoolvakanties is er geen les.

Er zijn matjes en kussentjes aanwezig. Voor yoga is het fijn als je makkelijk zittende kleding draagt, bij voorkeur van natuurlijke materialen en lichte kleur. Neem zelf een flesje water, een handdoek en een dekentje mee. Het is aan te raden om twee uur voor de les te eten, een volle maag kan lastig zijn bij sommige oefeningen.

Gegevens

Datum:
5 oktober, 2021
Tijd:
8:00 pm - 9:30 pm

Organisator

Ingrid Bal
Telefoon:
0623014283

Locatie

’t Geldrops Kwartier
Rederijkerstraat 6
Geldrop, 5663 EB Nederland
+ Google Maps