In een tijd waar grote veranderingen plaatsvinden word ik overspoeld door informatie, taken en ambities. Ik heb behoefte aan eenvoud. Aan iemand of iets die me weer terug kan brengen naar wat oorspronkelijk en echt is. Om zelf die verandering te leiden, al is het in mijn eigen leven, vraagt het een heldere focus en een berg moed. Maar vooral vergt het om inzicht in mijn eigen ‘handelsmerk’; een opeenhoping van waarden, gevoelens, beloftes en gedrag waar mijn omgeving zich mee identificeert, of niet.

Een onderneming is een combinatie van authentieke waarden en een helder verhaal. Studio Zonder Titel is een bureau voor voorlichting, communicatie en projectmanagement. Studio Zonder Titel luistert, observeert en bevraagt om jouw unieke visie en handelsmerk te ontdekken, vorm te geven en uit te dragen. Met communicatie als meest directe middel om het verstaanbaar te maken.

Voor concrete voorbeelden, kijk naar de meeste recente projecten van Studio Zonder Titel, of neem contact op met Ingrid Bal.